PlayStation šovs beidzot ir izziņots 24. maijā

Foto: Push Square

Šis nav vingrinājums: a PlayStation šovs Viņš ir Tas notiek, un tas notiks drīz. Tikko tika paziņots, izmantojot Sony oficiālos kanālus, pasākums notiks trešdien, 24. maijā plkst. 13:00 PST / 16:00 EST / 21:00 GMT / 22:00 CET. Tas tiks straumēts gan pakalpojumā YouTube, gan Twitch. Ažiotāža ir patiesa.

Un būsim godīgi, ir pienācis laiks. PlayStation fani nevēlas zināt, kas notiks ar PS5 gan attiecībā uz lielām pirmās puses spēlēm, gan seniem baumām par aparatūras apskatiem. Taču Sony relatīvais klusums ir bijis apdullinošs, japāņu gigants izteica mazākus piedāvājumus tikai atsevišķu filmu reklamēšanai un līgumsaistību ievērošanai.

Šī ir lieta, ko mēs visi esam gaidījuši. Sony rakstīja: “Izrāde ilgs nedaudz vairāk par stundu, koncentrējoties uz jaunākajām PS5 un PS VR2 spēlēm no labākajām studijām no visas pasaules. Gaidiet ieskatu daudzos jaunos PlayStation Studios darbos, kā arī lieliskus nosaukumus no mūsu trešās spēles. Partiju partneri un neatkarīgie veidotāji.” Tad nu no visa mazliet!

Patiesībā mēs esam gaidījuši ziņas par PlayStation Studios, kas iznāks ar a garš laiks. Mēs zinām, ka Marvel’s Spider-Man 2 iznāks vēlāk šogad, taču pēc tam mēs esam palikuši neziņā. Ja esat kaut kas līdzīgs mums, jūs patiešām vēlaties uzzināt, ko tādi cilvēki kā Naughty Dog un Sucker Punch ir sarūpējuši.

Vai esat priecīgs redzēt šo piedāvājumu beidzot ir apstiprināts? Vai jums ir kādas cerības? Cerības? Jūtieties brīvi pilnībā nodoties tālāk sniegtajai komentāru sadaļai.

READ  NVDA Stock: Nvidia un Microsoft Azure komanda ģeneratīvajā AI

Alexis Wells

"Televīzijas speciālists. Lepna kafijas duncis. Tieksme uz apātijas lēkmēm. Interneta eksperts. Ceļojumu nindzja." <pre id="tw-target-text" class="tw-data-text tw-text-large XcVN5d tw-ta" data-placeholder="Translation"></pre>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Back to top