PlayStation paziņo par vasaras straumes stāvokli… un tas ir ļoti tuvu

Sony ir paziņojis par PlayStation vasaras apraidi ar gaidāmajām PlayStation 5 un PlayStation VR2 spēlēm, un tā iznāks pavisam drīz, ceturtdien, 2. jūnijā.

Statuss tiks pārraidīts mazāk nekā pusstundu, sākot no plkst. 15:00 PT/18:00 ET/23:00 UK (šis ir 3. jūnijs plkst. 8:00 pēc austrumu laika).

Šova solījumi atklāj Sony ārējos partnerus un “nelielu ieskatu daudzās spēlēs, kas tiek izstrādātas PlayStation VR2”. Nešķiet, ka pirmās puses PlayStation ekskluzīvie piedāvājumi būs liela daļa no šīs konkrētās pārraides.

Ir vērts atzīmēt, ka Sony nesen nošķīra savas pārraides – īsākas pārraides ar reklāmām, kas bieži tika grupētas pēc tēmas – un PlayStation Showcase notikumu.

Digitālā prezentācija ir aizstājusi to, kas agrāk bija Sony klātienes E3 konference, kas parasti ir lielākā un redzamākā gaidāmo spēļu un paziņojumu atklāšana. Pagājušajā gadā Sony gaidīja līdz septembrim savu pilno izrādi, kas ietvēra pirmo God of War: Ragnarok spēli, iespaidīgo Insomniac’s Spider-Man 2 un Wolverine, Knights of the Old Republic versiju un daudz ko citu.

Džo Skripss ir IGN izpildu ziņu redaktors. Seko viņam Twitter. Vai jums ir kāds padoms mums? Vai vēlaties apspriest iespējamo stāstu? Lūdzu, sūtiet e-pastu uz [email protected].

READ  EA atceļ savu lielo vasaras paziņojuma pasākumu EA Play Live

Alexis Wells

"Televīzijas speciālists. Lepna kafijas duncis. Tieksme uz apātijas lēkmēm. Interneta eksperts. Ceļojumu nindzja." <pre id="tw-target-text" class="tw-data-text tw-text-large XcVN5d tw-ta" data-placeholder="Translation"></pre>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Back to top