Iespējams, ka rīt tiks izlaists Cyberpunk 2077 PS5

Filma Cyberpunk 2077 Izstrādātājs CD Projekt RED Plāno vadīt tiešraidi Rīt, bet šķiet, ka kaķis jau ir ārā no maisa: strīdīgās RPG PlayStation 5 versija var tikt izlaista tajā pašā dienā. Uz Xbox Series X | S, ka fails tika atklāts Spēles dēlis jau tiek rādīts kā optimizēts Pašreizējās paaudzes konsolēm.

Būtu neticami maz ticams, ka Polijas komanda ignorētu vai kaut kādā veidā aizkavētu PS5 izlaišanu, tāpēc šķiet, ka Cyberpunk 2077 atjauninātā versija nonāks rīt. Vēl vairāk, Oficiālais Cyberpunk 2077 Twitter konts Es atbildēju uz norādēm kā meme gif, kas maskējās.

CD Projekt RED nesniedza nekādu informāciju par tiešraides straumi, kas paredzēta rīt, kad tas paziņoja šo paziņojumu, bet gan ar PS5 izlaidumu, kas paredzēts 2022. gada 1. ceturksnī un Nesen tika atklāta jauna spēles galvenā mākslaVisas pazīmes liecina par tūlītēju atbrīvošanu nākamo 24 stundu laikā. Spēlei būs Bezmaksas jaunināšana no PS4 uz PS5 Tiem, kam ir jaunākā versija. Mēs sagaidām, ka rītdienas prezentācijā tiks detalizēti aprakstīti PS5 versijas uzlabojumi, tostarp kadru ātruma un izšķirtspējas palielināšana.

Tiešraides straume sākas plkst. 15:00 GMT / 7:00 PT / 10:00 ET. Vai domājat klausīties? Paziņojiet mums tālāk sniegtajos komentāros.

READ  Skatieties, kā Dienvidkorejā strauji izplatās Internet Explorer kapa piemineklis

Alexis Wells

"Televīzijas speciālists. Lepna kafijas duncis. Tieksme uz apātijas lēkmēm. Interneta eksperts. Ceļojumu nindzja." <pre id="tw-target-text" class="tw-data-text tw-text-large XcVN5d tw-ta" data-placeholder="Translation"></pre>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Back to top