Trojas zirgi Tokijas olimpisko spēļu 3. dienā: Santo Kondorelli iegūst pirmo USC medaļu; Vairāku Trojas zirgu sadursme

Olimpiskās spēles 2021. gada 26. jūlijs

USC ieguva savu pirmo medaļu 2020. gada olimpiskajās spēlēs – sudraba stafeti Itālijas peldētājam Santo Kondorelli -, un Tokijas spēļu trešajā dienā (pirmdien, 26. jūlijā Tokijā) starp Trojas olimpiešiem bija dažas savstarpējas tikšanās, tostarp pludmales volejbols un ūdens polo.

– lai gan Santodororelli Viņš nepeldēja 400 metru stafetes brīvajā stilā Itālijai, kura uzstādīja Itālijas nacionālo rekordu 3: 10.11, lai atņemtu sudrabu aiz Amerikas Savienotajām Valstīm, nopelnīja medaļu, jo iepriekšējās dienas kvalifikācijā peldēja vienu kāju (Itālija iekļuva finālā labākais laiks laukumā ārpus izslēgšanas spēlēm). Šī bija 306. olimpiskā medaļa, ko izcīnīja Trojas zirgi (un 92. sudrabs). Viņa komandas biedrs Trojan Vladimirs Morozovs no Krievijas Olimpiskās komitejas (Krievijas Olimpiskā komiteja) peldēja šīs stafetes trešajā posmā, Ķīnas Republikai ieņemot septīto vietu ar laiku 3: 12.20. Morozovs 2012. gada olimpiskajās spēlēs izcīnīja Krievijas bronzas medaļu.

Lasiet vairāk par Condorelli sudraba medaļu

– Arī Zviedrijas rīta peldēšanas sesijā Luīze Hansone 100m tauriņstila finālā viņa ierindojās piektajā vietā ar personisko labāko rezultātu 56,22.

Roberts Glinta Rumānija 100 metru pusfinālā finišēja astotā, ierindojoties 53.20. Tas iekļūst finālā pirmdien (26. jūlijā) plkst. 18.59 PT (27. jūlijā plkst. 10.59 JST).

– Trojas zirgi Kellija Klesa No Amerikas Savienotajām Valstīm un viņas partnere Sāra Spoonsella (kura devās uz UCLA) atklāja savu komandas pludmales volejbola spēli, kad no rīta viņi stājās pretī citiem Trojiem. Tīna Graudiņa No Latvijas un partnere Anastasija Kravčinuka, Claes / Sponsell uzvarot ar 21-13, 16-21, 15-11. Amerikāņi mačā guva pēdējos 6 punktus, bet 2 no šiem punktiem guva Klēsa-Bloka Graudina. Claesam mačā visaugstākais līmenis bija 24 nogalinātie, 4 bloķētie un 3 dūži, savukārt Graudiņai bija 11 nogalināti, 3 bloķēti un 2 dūži. Gan Klaass, gan Graudina divas reizes gadā bija Pac 12 labākās spēlētājas, atrodoties ASV. Claes turpina grupu spēli trešdien (28. jūlijā) plkst. 17.00 PT (29. jūlijā plkst. 9.00 JST) pret Gaudencia Mukukha un Praxides Kadambi no Kenijas. Brazīliete Graudina otrdien (27. jūlijā) plkst. 19.00 (plkst. 11.00 JST 28. jūlijā) spēkosies ar Anu Patrīciju Silvu Ramosu un Rebeku Silvu.

READ  Gaidāmajās ziemas spēlēs brazīlietis Mourao velosipēdu aizstāj ar slidām bifeļu sports

– ASV sieviešu ūdenspolo izlase, kurā ir četri Trojas zirgi, priekšsacīkstēs pārspēja Ķīnu ar 12-7. USC Keilija GilkristaUn Stefānija Haralabidis Un Liels mājas aizsargs Viņi katrs guva vienus vārtus, savukārt Amanda Longana neredzēja nekādas darbības. Amerikāņi (2: 0) sākotnējā mačā otrdien, 27. jūlijā, plkst. 22.00 PT (plkst. 14.00 JST) tiekas ar Ungāriju.

– Tad Austrālijas sieviešu ūdenspolo komanda (ar Trojas zirgiem) Hanna Buckling Un Tele Kērnsa) guva 15: 12 uzvaru pār Trojas zirgu Nīderlandi Mod Meggins. Bukklins guva 3 vārtus, bet Kērnss guva 1 vārtus, bet Megans guva 2 vārtus. Nākamā pretendente uz Nīderlandi (0-1) un Austrāliju (2-0) ir Spānija (kopā ar USC.). Annija Espara), kur Nīderlande spēkosies ar Spāniju trešdien (28. jūlijā) pulksten 3:50 PT (19:50 JST), un austrālieši to spēlē piektdien (30 jūlijā) pulksten 3:50 PT (19:50) JST).: 50:00 JST).

– Ūdenspolo sieviešu priekšsacīkstēs sievietēm šodien Spānija, kuru vadīja Espars (2-0), pārspēja Kanādu (kurā ietilpst arī Trojas zirgi). Džoels Bekhazi Un Heilija Makkelija), 14.-10. Esbārs guva divus vārtus, Makkeilijs vienreiz, bet Bekazi palika bez vārtiem. Kanāda (0-2) tagad tiekas ar Dienvidāfriku trešdien (28. jūlijā) pulksten 3.50 PST (plkst. 19.50 JST).

– Ungārijas peldbaseinos Katinka Garā, kura šajā turnīrā vēlas aizstāvēt savu 2016. gada olimpisko zelta medaļu, 200 metru kompleksajā peldējumā ar 2: 09.70 ierindojās otrajā vietā. Šajā finālā viņa iekļūs pusfinālā pirmdien (26. jūlijā) plkst. 19.58 PT (27. jūlijā plkst. 11.58 JST).

Aleksejs Sankovs Moldovas Republika 200 m tauriņstilā ar 1: 57,55 bija 26. vieta un netika tālāk.

Ienākošais Dienvidkalifornijas universitātes students Merilina Kahlere 1500 m brīvajā stilā Austrija finišēja 19. vietā ar Austrijas rekordlaiku 16: 20,05, taču netika tālāk.

READ  Rīta sporta atjaunošana otrdien - 19.01.2020

– Vīriešu tenisa otrajā kārtā Trojan Roberts Farahs No Kolumbijas un viņa partnera Huana Sebastiana Kabala viņš ar 6-4, 6-1 uzvarēja austrieti Oliveru Marahu un Filipu Osvaldu. Viņiem ceturtdaļfināla mačā pirmdien (26. jūlijā) plkst. 19.00 (27. jūlijā plkst. 11.00) viņi tagad stāsies pretī Jaunzēlandes Markusam Danielam un Maiklam Venusam.

– ASV vīriešu volejbola izlase ar Troju Mika Kristensone Gatavojoties, viņš priekšsacīkstēs krita ciešā mačā pret ROC (Krievijas Olimpiskā komiteja), 25-23, 27-25, 21-25, 25-23. Kristensonam ir 47 rezultatīvas piespēles, 8 bedrītes, 2 bloki, 1 dūzis un 1 nogalinājums. Amerikāņi (1-1) tagad tiekas ar Tunisiju otrdien, 27. jūlijā, plkst. 19.05 PST (28. jūlijā plkst. 11.05 JST).

2020. gada olimpiskajās spēlēs Tokijā sacenšas sešdesmit seši bijušie, esošie un nākamie USC audzēkņi, daudz vairāk nekā jebkura valsts skola šajās olimpiādēs un vairāk Trojas zirgu nekā jebkad agrāk vienā olimpiādē. Trojas zirgi pārstāv 33 nacionālās olimpiskās komitejas 12 dažādos sporta veidos.

Jasmine Cole

"Profesionāls popkulturālists. Nedziedināms pārtikas zinātnieks. Analītiķis. Ārkārtējs lasītājs. Tipisks sociālo mediju fanātiķis. Čivināt cienītājs."

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Back to top