SpaceX šodien pēc laikapstākļu kavēšanās no Floridas palaidīs 22 jaunus Starlink satelītus

Redaktora piezīme: SpaceX tagad ir vērsta uz 17:07 EDT (2107 GMT), lai uzsāktu Starlink 10-2 satelīta misiju.

SpaceX piektdien (14. jūnijā) pēc vairākām laikapstākļu aizkavēšanās orbītā no Floridas Kosmosa krasta plāno palaist orbītā vēl 22 Starlink platjoslas satelītus.

Starlink satelīti pacelsies uz Falcon 9 raķetes no Kanaveralas zemesraga kosmosa spēku stacijas nedaudz vairāk kā trīs stundu laikā, kas tiks atvērts plkst. 17:07 EDT (2107 GMT). SpaceX straumēs notikumu tiešraidē, izmantojot savu X kontu, sākot apmēram piecas minūtes pirms palaišanas. Uzņēmumam ir laiks līdz plkst. 20:19 EST (0019 GMT), lai uzsāktu misiju.

Angelica Johnson

"Tīmekļa praktizētājs. Sašutinoši pazemīgs ēdiena entuziasts. Lepns twitter advokāts. Pētnieks."

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Back to top