Skatieties turpmāko spēļu pārraidi, ko nodrošina Mana šeit

The Rādīt nākamās spēles Powered by Mana sākas tagad, tāpēc skatieties šeit jaunākos paziņojumus, atjauninājumus un atklājumus no mūsu īpašā šova.

M 3 2022 Tas ir atcelts, taču mūsu Future Games šovs ir viena no daudzajām prezentācijām, kas tiek rādītas, lai aizpildītu nepilnības. Sestdien, 11. jūnijā, plkst. 12:00 PT / 15:00 ET / 20:00 GMT, jūs varēsiet noskatīties šovu, abonējot GamesRadar + raustītiesmūsu Facebook lappuse, Youtube kanāls (kas mums ir pieejams atgādinājuma saite (Tiek atvērts jaunā cilnē)), Twittervai vienkārši paņemiet to šeit Gamesradar.com.

READ  Pārejiet uz TSMC, lai iegūtu lielāku ātrumu un mazāku jaudu

Alexis Wells

"Televīzijas speciālists. Lepna kafijas duncis. Tieksme uz apātijas lēkmēm. Interneta eksperts. Ceļojumu nindzja." <pre id="tw-target-text" class="tw-data-text tw-text-large XcVN5d tw-ta" data-placeholder="Translation"></pre>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Back to top