Skatieties: Nintendo Direct Mini: Partner Showcase

Mūsu dzīvā vasara beidzot ir klāt! un tad, kad Nintendo Direct Mini: partneru šovs Tas var nebūt tas, ko visi vēlas (Nē Savvaļas elpa 2 Apbēdina mūs!), Switch īpašniekiem ir veselīga deva lielisku trešo pušu ziņu.

Šī ir pirmā tiešraides pārraide kopš 2020. gada februāra un pirmā partneru pārraide kopš 2020. gada. Šī nav tiešraide tradicionālajā izpratnē, bet gan pilna 25 minūšu pārraide, kas ir izlaista pakalpojumā YouTube, lai cilvēki to varētu skatīties savā laikā. Nav tiešraides, tikai video Mēs visi varam skatīties, tiklīdz viņš nokrīt 6:00 PDT / 9:00 EST / 14:00 GMT / 15:00 CETUn tagad tas ir tiešraidē!

Tātad, kas, mūsuprāt, izrādīsies? Mums jau ir dažas idejas, un jūs vakar paudāt savu balsi mūsu aptaujā — un joprojām varat par to balsot, ja vēlaties kautrīgi paskatīties pirms videoklipa noskatīšanās!

Tomēr kopš vakardienas ir bijuši daži nelieli mājieni un paziņojumi. Šīns Čans: Profesors un es esam vasaras brīvdienās — Septiņu dienu bezgalīgais ceļojums Uz Rietumiem nāks augustā, tāpēc būsim pārsteigti, ja šodienas raidījumā to neredzēsim. Izredzes Mario + Rapids uzliesmo cerības Tas arī tika izlaists datums Nopludināja Ubisoft. Un baumas, ka populārā filozofija RPG no Square Enix un PlatinumGames Jūga: automātiska Nāks uz Switch Es sāku griezties.

READ  Google ir apturējis Pixel 6 un 6 Pro atjauninājumus, mēģinās vēlreiz janvārī

Alexis Wells

"Televīzijas speciālists. Lepna kafijas duncis. Tieksme uz apātijas lēkmēm. Interneta eksperts. Ceļojumu nindzja." <pre id="tw-target-text" class="tw-data-text tw-text-large XcVN5d tw-ta" data-placeholder="Translation"></pre>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Back to top