Šīs nedēļas Nintendo Direct Mini paziņoja

Nintendo Direct Mini tiks rādīts rīt, 28. jūnijā. Un tas koncentrēsies uz trešo pušu partneriem, tāpēc negaidiet, ka parādīsies tādas sērijas kā Mario, Zelda vai citas nozīmīgas Nintendo sērijas.

Tiks pārraidīts Partneru šovs, kas ilgs aptuveni 25 minūtes Youtube 6:00 PT / 9:00 ET / 14:00 UK / 23:00 EST.

Nintendo tradicionāli pārraida Nintendo Direct kā daļu no E3 jūnijā. Tomēr, tā kā E3 tika atcelts 2022. gadā, nav skaidrs, vai Nintendo aizkavēs pirmās puses demonstrāciju vai arī šogad paziņos par savām spēlēm pa daļām.

Nintendo jaunākā pārraide bija May’s Indie World šovs, kurā atklājās Gunbrella, Totally Accurate Battle Simulator Switch versija un citi.

Džo Skripss ir IGN izpildu ziņu redaktors. Seko viņam Twitter. Vai jums ir kāds padoms mums? Vai vēlaties apspriest iespējamo stāstu? Lūdzu, sūtiet e-pastu uz [email protected].

READ  Steam Deck maina veidu, kā es pērku spēles

Alexis Wells

"Televīzijas speciālists. Lepna kafijas duncis. Tieksme uz apātijas lēkmēm. Interneta eksperts. Ceļojumu nindzja." <pre id="tw-target-text" class="tw-data-text tw-text-large XcVN5d tw-ta" data-placeholder="Translation"></pre>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Back to top