Rītdienas Pokémon šovi būs visu laiku garākais Pokemon šovs

Izrādē būs gaidītais Pokémon Diamond un Pearl pārtaisījums.

Rīt jaunā Pokémon dāvanu tiešraide faniem sniegs vairāk informācijas par abiem. Pokemon Brilliant Diamond un Shining Pearl Un Pokemonu leģendas: Arceus, nākamās lielākās daļas pasaulē dominējošajā franšīzē. Jebkurš Pokémon Direct ir īpašs gadījums, taču šķiet, ka šis notikums ir piepildīts ar vairāk informācijas nekā jebkad agrāk.

Parādi to rīt Apraide plkst. 6:00 PT / 9:00 ET / 14:00 GMT / 3:00 CESTTas būs “apmēram 28 minūtes garš”, saskaņā ar The Pokémon Company. Mēs esam palaiduši skaitļus, un 28 minūšu skrējiens padarīs izrādi par visilgāk pārraidīto raidījumu, kas jebkad ir koncentrējies uz Pokemon-un arī noteiktā nozīmē.

Kopš “Pokémon Presents” nosaukuma maiņas mums ir bijušas tikai trīs prezentācijas. Garākā bija šī gada 25. jubilejas Pokémon Show, kas ilga aptuveni 20 minūtes:

Līdz 2020. gada vasarai Pokémon Company piedāvājumi tika dēvēti vienkārši par “Pokemon Direct”. Kopumā tika demonstrētas septiņas no tām, un atkal neviena no tām nebija gandrīz 28 minūtes gara:

Pokémon Company apsolīja “jaunu un aizraujošu informāciju” par iepriekš minētajām spēlēm “un daudz ko citu”. Uz ko attiecas vārds “vairāk”? Cik “aizraujoša” būtu šī garā izrāde?

Mēs noteikti esam ieinteresēti, tas ir skaidrs. Noteikti pievienojieties mums iepriekš minētajos laikos, lai skatītos izrādi un saņemtu visus paziņojumus, kad tie ienāk. Tas būs liels (burtiski).

READ  Hello an apple! Galaxy Buds Pro feature stolen for AirPods Pro 2

Alexis Wells

"Televīzijas speciālists. Lepna kafijas duncis. Tieksme uz apātijas lēkmēm. Interneta eksperts. Ceļojumu nindzja." <pre id="tw-target-text" class="tw-data-text tw-text-large XcVN5d tw-ta" data-placeholder="Translation"></pre>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Back to top