Rezidenta Evil Village pēdējā demonstrācija tika pagarināta pēc sarūgtinošā PS5 Demos 8 stundu ilga loga

Pēc tam, kad fani protestēja pret PS5 Resident Evil Village 8 stundu beta logu, Capcom pagarināja pēdējo daudzplatformu beta versiju par nedēļu, nevis tikai turpināja 24 stundas, Twitter: Resident Evil Atklāja, ka jaunā pagarinātā gala demonstrācija sāksies no 1. maija plkst. 17.00 PDT / 20.00 ET / 1 AM GMT (2/5) līdz 9. maijam plkst. 17.00 PDT / 20 PM ET / 1 AM ET GMT (5/10) .

Šī pēdējā Resident Evil Village demonstrācija joprojām ļaus spēlēt spēlēt tikai 60 minūtes starp Village Demo Show un Castle Demo, kuras PS5 spēlētāju pirmajās ekskluzīvajās demonstrācijās šķīra nedēļa.

Kaut arī daži iebilda pret 30 minūšu ierobežojumu katram no pirmajiem diviem demonstrējumiem, lielākā sūdzība bija 8 stundu pieejamības periods. Šīs demonstrācijas sākās plkst. 17:00 PDT / 20:00 ET / 1 AM GMT, kas lielākajai daļai cilvēku Eiropā un citur Ziemeļamerikā ir vēlu dienā.

Ja esat aizņemts, miegains vai nevarat pavadīt laiku savam PS5, jums nav veicies, un jūs absolūti nevarat izmēģināt demonstrāciju.Par laimi, Capcom ir uzklausījis komentārus, un tas padarīs to piemērotāku tiem, kuriem ir atšķirīgs grafiks un citi dzīves pienākumi.

Lai uzzinātu vairāk par Resident Evil Village, kuru paredzēts izlaist 2021. gada 7. maijā, skatiet lielisko atsauci uz Resident Evil 4, kuru varēsiet redzēt demonstrācijā, visus spēles sliktos puišus un mūsu domas pieci stundas vēlāk, izmēģinot jaunāko ierakstu šausmu franšīzē.

Vai jums ir padoms mums? Vai vēlaties apspriest iespējamo stāstu? Lūdzu, nosūtiet e-pastu uz [email protected]

Adams Pankhursts ir IGN ziņu rakstnieks. Viņam var sekot Twitter Iegult čivināt un tālāk Raustīties.

READ  Google piešķir jauniem Pixel ierīču īpašniekiem lielāku kontroli pār Night Sight

Alexis Wells

"Televīzijas speciālists. Lepna kafijas duncis. Tieksme uz apātijas lēkmēm. Interneta eksperts. Ceļojumu nindzja." <pre id="tw-target-text" class="tw-data-text tw-text-large XcVN5d tw-ta" data-placeholder="Translation"></pre>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Back to top