Kurš kanāls ir Nico Corventos vs Gustas Diemsa? Tiešraides informācija, sākuma laiks, cīņas piespēle, kā skatīties KoK 110 kanālā DAZN

Lietuvā notiek cīņa par titulu.

KoK ierodas Lietuvā, lai aizvadītu aizraujošu cīņas sporta vakaru.

Galvenais notikums ir Niko Korventosa cīņa ar Gustu Diemsu par KoK pusvidējā svara čempiona titulu, taču pirms tam vēl deviņas cīņas, lai līdzjutējus izklaidētu.

Šeit ir viss, kas jums jāzina pirms Korventaus vs. Dimsa.

Korventaus vs. Dimsa cīņas datums, sākuma laiks

  • datums: sestdiena, 18. marts
  • laiks: 18:00 CET/17:00 GMT/13:00 ET
  • Galvenie pasākuma toņi (aptuveni): 21:00 CET/20:00 GMT/16:00 ET

Pasākuma sākums ir paredzēts plkst. 18:00 CET / 17:00 GMT / 13:00 ET, un galvenā pasākuma ringa datumi ir 21:00 CET / 20:00 GMT / 16:00 ET. Šie laiki var mainīties undercard cīņu ilguma dēļ.

Vai varu skatīties Korventaus vs. Dimsa vietnē DAZN?

Karte tiks pārraidīta tiešraidē kanālā DAZN vairāk nekā 200 pasaules valstīs (izņemot Igauniju, Latviju un Lietuvu). Reģistrēties dalībai var šeit.

Tomēr, ja atrodaties Argentīnā, Čīlē vai Kolumbijā, jums ir jālejupielādē DAZN lietotne no Apple App Store vai Android Google Play veikala un pēc tam jāreģistrējas tur, nevis tīmekļa pārlūkprogrammā.

Kādas ierīces tiek atbalstītas pakalpojumā DAZN?

DAZN ir pieejams tīmekļa pārlūkprogrammās vietnē DAZN.com (izņemot Argentīnu, Čīli un Kolumbiju), un tajā ir pieejamas arī lietotnes visiem šiem televizoriem un straumēšanas ierīcēm:

pārnēsājamas ierīces Televīzijas un raidījumi spēļu ierīces
iPhone, iPad Amazon Fire TV Playstation 4
Android tālruņi un planšetdatori Amazon Fire TV Stick Playstation 5
Amazon Fire Tablet Android TV Xbox One
Kamielis XBox sērija X | s
google chromecast
LG Smart TV, viedā straumēšana
Panasonic Smart TV
Samsung Smart TV
Sony Smart TV

Kur notiek Corventus un Demsa cīņa?

Cīņa notiek Enclave Arena Viļņā, Lietuvā.

READ  Skatieties Ņūkāslas un Manchester City tiešraides TV — šīs svētdienas globālie kanālu saraksti

Niko Korventosa ieraksts un biogrāfija

  • tautība: somu
  • vecums: 21
  • celties: 6’0″
  • Kopā cīņas: 21
  • reģistrēties: 16-1-4

Gusta Demsa ieraksts un biogrāfija

  • tautība: lietuviešu
  • vecums: 19
  • celties: 5’7″
  • Kopā cīņas: 13
  • reģistrēties: 10-0-3

Corventus vs Gusta Diemsa cīņas karte

  • Niko Korventoss pret Gustu Diemsu; Par KoK pusvidējā svara titulu
  • Ilona un Gada vs Ernesta Kriketa
  • Manuels Riva pret Henriku Vikseratu
  • Mišels Valčaks pret Edvīnu Salkovski
  • Akram Belmaki pret Raimundu Avalasificiosu
  • TBA pret Raimondu Krilaviču
  • Ēvalds Balcis pret Adu Ribakovu
  • TBA pret Ēriku Golubovski
  • Artūrs Leišāns pret Vitoldu Jāgelo
  • Romualdas Oga vs Tadas Cienquevicius

Jasmine Cole

"Profesionāls popkulturālists. Nedziedināms pārtikas zinātnieks. Analītiķis. Ārkārtējs lasītājs. Tipisks sociālo mediju fanātiķis. Čivināt cienītājs."

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Back to top