Kurš kanāls ir Kenširo Teradži pret Hiroto Kjoguči? Tiešraides informācija, sākuma laiks, kā skatīties vietnē DAZN

Divi no pasaules labākajiem līdz 108 mārciņām, Hiroto Kioguči un Keničiro Taradži tiekas masīvā apvienošanās cīņā par WBA un WBC pasaules čempionu tituliem.

Šī ir cīņa, kas ir aizrāvusi cīņas entuziastu iztēli visā Japānā, un tai vajadzētu parādīt aizraujošu cīņu starp diviem dažāda stila vīriešiem.

Kjoguči ir spiediena cīnītājs, kas pazīstams ar lieliskām kustībām un spēju noteikt tempu ar sitieniem. Tomēr Terādži izcilais augums un sasniedzamība ir spēcīgs pārbaudījums WBA čempionam, kuram būs jātrenē pretinieka ķermenis un jāiesaista viņš fiziskās sacensībās.

Šeit ir viss, kas jums jāzina, pirms stājaties pretī Teradži pret Kjoguči.

Teradži kaujas vēsture pret Kjoguči, sākuma laiks

  • Datums: Otrdiena, 1. novembris
  • laiks: 18:30 JST / 10:30 GMT / 5:30 ET
  • Galveno notikumu zvana signāli (gandrīz): 20:51 JST / 12:51 PM GMT / 7:51 ET

Plānots, ka galvenās kārts sāksies plkst. 18:30 JST / 10:30 GMT / 5:30 ET ar galvenā notikuma zvana signālu plkst. 20:51 JST / 12:51 PM GMT/ 7:51 ET. Šie laiki var mainīties zemāko kāršu cīņas ilguma dēļ.

Vai es varu skatīties Teraji vs Kyoguchi pakalpojumā DAZN?

Karte tiks straumēta DAZN tiešraidē Eiropā (Albānija, Andora, Armēnija, Austrija, Azerbaidžāna, Baltkrievija, Beļģija, Bosnija un Hercegovina, Bulgārija, Horvātija, Kipra, Čehija, Dānija, Igaunija, Somija, Francija, Gruzija, Vācija, Grieķija, Ungārija, Islande, Īrija, Itālija, Kazahstāna, Latvija, Lihtenšteina, Luksemburga, Lietuva, , Moldova, Monako, Melnkalne, Nīderlande, Ziemeļmaķedonija, Norvēģija, Polija, Portugāle, Rumānija, Sanmarīno, Serbija, Slovākija, Slovēnija, Spānija , Zviedrija, Šveice, Turcija, Ukraina, Apvienotā Karaliste un Vatikāns). Jūs varat reģistrēties abonēšanai šeit.

Tomēr, ja atrodaties Argentīnā, Čīlē un Kolumbijā, jums ir jālejupielādē DAZN lietotne no Apple App Store vai Android Google Play veikala un pēc tam jāreģistrējas no turienes, nevis tīmekļa pārlūkprogrammā.

READ  Turcija pārsteidz Nīderlandi, kas sāk lidot Pasaules kausa kvalifikācijā

Kādas ierīces tiek atbalstītas pakalpojumā DAZN?

DAZN ir pieejams tīmekļa pārlūkprogrammās DAZN.com (izņemot Argentīnu, Čīli un Kolumbiju) Tajā ir arī lietotnes, kas pieejamas visiem šiem televizoriem un tiešraides straumēm:

pārnēsājamas ierīces TV un apraides iekārtas spēļu konsolēm
iPhone, iPad Amazon Fire TV Playstation 4
Android tālruņi un planšetdatori Amazon Fire TV Stick PlayStation 5
amazon uguns tablete Android TV Xbox One
Kamielis XBox sērija X | s
google chromecast
LG Smart TV, Smart Broadcast
Panasonic Smart TV
Samsung Smart TV
Sony Smart TV

Kur notiek Taradži kauja pret Kjoguči?

Cīņa notiek Super Arena Saitamā, Japānā.

Keničiro Taradži ieraksts un biogrāfija

  • tautība: japāņi
  • dzimšanas datums: 1992. gada 6. janvāris
  • celties: 5’5″
  • Sasniedzamība: 64 collas
  • Kopējās cīņas: 20
  • reģistrēties: 19-1 (11 KO)

Hiroto Kioguči ieraksts un biogrāfija

  • tautība: japāņi
  • dzimšanas datums: 1993. gada 27. novembris
  • celties: 5′ 4″
  • Sasniedzamība: 64 collas
  • Kopējās cīņas: 16
  • reģistrēties: 16-0 (11 KO)

Teraji vs Kyoguchi cīņas kārts

  • Keničiro Taradži pret Hiroto Kjoguči par WBA un WBC junioru vieglā svara čempionātu
  • Džonatans Gonzaless pret Šukiči Ivatu par junioru titulu svarā Gonzalesā
  • Junto Nakatani pret Fransisko Rodrigesu. Mazs bikšu svars
  • Šoičiro Jošino pret Masajoši Nakatani. mazs vidējais svars

Prunella Bishop

"Radītājs. Kafijas cienītājs. Interneta cienītājs. Organizators. Popkultūras geek. TV ventilators. Lepns foodaholic."

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Back to top