Kā televizorā skatīties 2022. gada Foxborough Supercross & MXGP of Latvia

2022. gada Monster Energy AMA Superkrosa 15. kārta (no 17. kārta) notiks sestdien, 23. aprīlī, Gillette stadionā Foxboro, Masačūsetsā. Šī būs 2022. gada astotā kārta, 250SX Austrumu reģiona deviņu kārtu sērija, un tā būs arī 250SX nākotnes līgumu kārta. Šīs būs pirmās sacensības Gillette stadionā kopš 2018. gada, un atcerieties, ka šīs būs otrās no dienas trim sacīkstēm pēc kārtas, tāpēc vēlēsities noregulēt savu DVR agrāk nekā parasti. Ņemiet vērā arī to, ka sacensības tiks pārraidītas NBC šajā nedēļas nogalē. Vairāk, kas jums jāzina: HĒšanas sacensības sākas pēc 15:00 EST/12:00 PST.

Rīta darbība sākas ar kvalifikācijas tiešraidi un pārraidi, sākot no 9:00 EST/6:00 PDT pāvs tv. NBC Un pāvs tv Tajā tiks pārraidīta tiešraide no 15. kārtas galvenās programmas, sākot no plkst. 15:00 ET/12:00 PT, kad sāksies karstuma sacīkstes.

250SX Futures galvenais turnīrs notiks (6 minūtes plus 1 aplis) plkst. 12:50 EST. Varat skatīties 250SX Futures 5. galveno notikumu tiešraidē pāvs tv.

FIM Pasaules čempionāta motokrosā (MXGP) 6. kārta norisināsies svētdien, 24. aprīlī. Sestdien notiks MXGP un MX2 klašu kvalifikācija, kam sekos svētdienas punktu piedziņas motocikli. Notikumam varēs sekot līdzi svētdien www.mxgp-tv.com.

Grand National Cross Country (GNCC) seriāls ilgs vairākas nedēļas, pirms tas atsāksies ar sesto kārtu Hoosier GNCC Ironman Raceway Indiānā, kas notiks no 7. līdz 8. maijam.

Zemāk ir viss, kas nepieciešams nedēļas nogalei.

AMA Supercross Monster Energy

READ  101 Covid svētdienas gadījums Latvijā / raksts

Hale Hodgson

"Profesionāls problēmu risinātājs. Smalki burvīgs bekona cienītājs. Gamer. Avid alkohola nerd. Mūzikas taktika."

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Back to top