Kā skatīties Eirovīziju 2022: datumi, dziesmas, izredzes, uzvarētāji un bezmaksas tiešraides no jebkuras vietas

Mīli vai ienīsti, nav nekā cita kā Eirovīzijas dziesmu konkursam, dīvainību karnevālam, kas vienā mirklī liks uzmundrināt spārēm, bet nākamajā pārņems viņus ar netiešu apmulsumu. Izpildiet mūsu ceļvedi tālāk, jo mēs izskaidrojam visu, kas jums jāzina par Eirovīziju 2022 — no tiešraides skatīšanās tiešsaistē līdz šī gada Eirovīzijas datumiem, uzvaras izredzēm, dziesmām un valstīm, kas sacenšas, tostarp veidus, kā skatīt Eirovīziju 2022 pilnīgi bez maksas.

Eirovīzijas tiešraide 2022

1. pusfināls: Otrdiena, 10. maijs

2. pusfināls: Ceturtdiena, 12. maijs

beigu datums: Sestdien, 14. maijā

Laiks (visas dienas): 21:00 CEST (vietējais) / 20:00 GMT / 15:00 EST / 12:00 PT / 5:00 EST

vieta: Palasport Olimpico, Turīna, Itālija

Eirovīzijas bezmaksas tiešraide: BBC iPlayer (Apvienotā Karaliste)

Skatieties jebkur: Izmēģiniet ExpressVPN 100% bez riska 30 dienas

Itāļu rokeris Måneskins pagājušā gada pasākumā atstāja neizdzēšamu iespaidu, rosīdams dzīvīgu un dusmīgu, gūstot punktus ar savu enerģisko uzstāšanos “Zitti e buoni”.

Angelica Johnson

"Tīmekļa praktizētājs. Sašutinoši pazemīgs ēdiena entuziasts. Lepns twitter advokāts. Pētnieks."

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Back to top