Cikos šovakar ir KoK 110? Cagewalks, braukšanas kārtība, straumēšana, kā skatīties Niko Korventaus vs Gustas Dimsa vietnē DAZN

Šovakar Lietuvā notiek cīņa par titulu.

KoK šovakar ierodas Lietuvā, lai aizvadītu aizraujošu cīņas sporta vakaru.

Galvenais notikums paredz, ka Niko Korventoss spēkosies ar Gustu Diemsu, lai iegūtu KoK pusvidējā svara čempiona titulu ar deviņām cīņām, kas paredzētas iepriekš.

Šeit ir viss, kas jums jāzina pirms Korventaus vs. Dimsa.

Corventus vs Diemsa cīņas datums, starta laiks šovakar

  • datums: sestdiena, 18. marts
  • laiks: 18:00 CET/17:00 GMT/13:00 ET
  • Galvenie pasākuma toņi (aptuveni): 21:00 CET/20:00 GMT/16:00 ET

Pasākuma sākums ir paredzēts plkst. 18:00 CET / 17:00 GMT / 13:00 ET, un galvenā pasākuma ringa datumi ir 21:00 CET / 20:00 GMT / 16:00 ET. Šie laiki var mainīties undercard cīņu ilguma dēļ.

Vai varu skatīties Korventaus vs. Dimsa šovakar DAZN?

Karte tiks pārraidīta tiešraidē kanālā DAZN vairāk nekā 200 pasaules valstīs (izņemot Igauniju, Latviju un Lietuvu). Reģistrēties dalībai var šeit.

Tomēr, ja atrodaties Argentīnā, Čīlē vai Kolumbijā, jums ir jālejupielādē DAZN lietotne no Apple App Store vai Android Google Play veikala un pēc tam jāreģistrējas tur, nevis tīmekļa pārlūkprogrammā.

Kādas ierīces tiek atbalstītas pakalpojumā DAZN?

DAZN ir pieejams tīmekļa pārlūkprogrammās vietnē DAZN.com (izņemot Argentīnu, Čīli un Kolumbiju), un tajā ir pieejamas arī lietotnes visiem šiem televizoriem un straumēšanas ierīcēm:

pārnēsājamas ierīces Televīzijas un raidījumi spēļu ierīces
iPhone, iPad Amazon Fire TV Playstation 4
Android tālruņi un planšetdatori Amazon Fire TV Stick Playstation 5
Amazon Fire Tablet Android TV Xbox One
Kamielis XBox sērija X | s
google chromecast
LG Smart TV, viedā straumēšana
Panasonic Smart TV
Samsung Smart TV
Sony Smart TV

Kur šovakar notiek Corventus un Demsa cīņa?

Cīņa notiek Enclave Arena Viļņā, Lietuvā.

READ  Labais malējais uzbrucējs paraksta UMaine ar Providence Bruins

Niko Korventosa ieraksts un biogrāfija

  • tautība: somu
  • vecums: 21
  • celties: 6’0″
  • Kopā cīņas: 21
  • reģistrēties: 16-1-4

Gusta Demsa ieraksts un biogrāfija

  • tautība: lietuviešu
  • vecums: 19
  • celties: 5’7″
  • Kopā cīņas: 13
  • reģistrēties: 10-0-3

Corventus vs Gusta Diemsa cīņas kārts

  • Niko Korventoss pret Gustu Diemsu; Par KoK pusvidējā svara titulu
  • Ilona un Gada vs Ernesta Kriketa
  • Manuels Riva pret Henriku Vikseratu
  • Mišels Valčaks pret Edvīnu Salkovski
  • Akram Belmaki pret Raimundu Avalasificiosu
  • TBA pret Raimondu Krilaviču
  • Ēvalds Balcis pret Adu Ribakovu
  • TBA pret Ēriku Golubovski
  • Artūrs Leišāns pret Vitoldu Jāgelo
  • Romualdas Oga vs Tadas Cienquevicius

Jasmine Cole

"Profesionāls popkulturālists. Nedziedināms pārtikas zinātnieks. Analītiķis. Ārkārtējs lasītājs. Tipisks sociālo mediju fanātiķis. Čivināt cienītājs."

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Back to top