Animal Crossing Build-A-Bear kolekcijas izlaišanas datums un iepriekšējie pasūtījumi

Tiks izlaists Nintendo un toymaker Build-A-Bear Jauns komplekts Dzīvnieku šķērsošana: jauni apvāršņi– Dzīvnieki, kas pildīti ar tēmu Otrdien, 6. aprīlī. Build-A-Bear pirmdien paziņoja par izlaišanas datumu Ar nelielu paziņojumu un nepaziņojot ar jums, ko faktiski veidos jauns Animal Crossing fonts, kad tas nonāks pārdošanā.

Dzīvnieku šķērsošanas fani saņems jaunās Build-A-Bear kolekcijas priekšskatījumu otrdien plkst. 9:30 CST (t.i., 10:30 EST / 7:30 PDT), kad atskaņotājs paziņos par varoņiem. Tas izlaiž produktu attēlus . Pēc tam fani var ieiet “virtuālajā uzgaidāmajā telpā”, lai iegādātos komplektu vietnē Build-A-Bear, tas ir, ja tas tiek izvēlēts. Build-A-Bear saka, ka faniem, kuri ierodas rindā pirms pulksten 10:00 CDT (plkst. 11:00 EDT / 7:00 PDT), būs pirmie kritumi. Ja tas tiks izvēlēts, klientiem būs ierobežots laiks, lai iegādātos Animal Crossing komplektu.

Klientiem, kuri nevar nodrošināt vietu rindā, lai iegādātos Animal Crossing Build-A-Bear, varētu būt vēl viena iespēja šovasar, kad komplekts ir pieejams uzņēmumā. Mazumtirdzniecības darbnīcas.

Šeit ir Bear Build-Bear bieži uzdotie jautājumi par to iegādi Dzīvnieku šķērsošana: jauni apvāršņi Kolekcija:

Kā darbojas virtuālā uzgaidāmā telpa?

Virtuālajā uzgaidāmajā telpā jums nejauši tiks piešķirta rinda. Kad pienāk jūsu kārta, jums tiks piešķirta piekļuve pirkumam Dzīvnieku šķērsošana: jauni apvāršņi Kolekcija.

Kā tiek noteikta līnijas pozicionēšana virtuālajā uzgaidāmajā telpā?

Viesiem, kuri pievienojas iepriekšējas gaidīšanas telpai pirms pulksten 10:00 pēc centrālā laika, tiks piešķirta nejauša vieta Dzīvnieku šķērsošana: jauni apvāršņi Kolekcija nonāk pārdošanā. Viesi, kuri pievienosies pēc pulksten 10:00 pēc Centrālā laika, savus failus iesniegs pašreizējās rindas beigās.

Vai man jāgaida blakus datoram, atrodoties uzgaidāmajā telpā?

Jūs varat abonēt e-pasta paziņojumus, lai saņemtu paziņojumus, kad pienāk jūsu kārta, vai arī varat darīt citas darbības savā datorā, un jums tiks automātiski paziņots (pārliecinieties, vai skaņa ir ieslēgta), kad pienāk jūsu kārta. Kad jūsu kārta būs uz augšu, jums būs ierobežots laiks, lai ieietu Build-A-Bear vietnē, lai iegādātos Animal Crossing: New Horizons kolekciju.

Kas notiek, nokļūstot uzgaidāmās zāles priekšā?

Jūs varēsiet piekļūt mūsu iepirkšanās vietnei, un jums būs ierobežots laika periods, lai iegādātos Dzīvnieku šķērsošana: jauni apvāršņi Savāc un pabeidz darījumu.

Vai darbnīcā varēs iegādāties komplektu Animal Crossing: New Horizons?

The Dzīvnieku šķērsošana: jauni apvāršņi Grupa šovasar ieradīsies darbnīcā. Noteikti abonējiet e-pasta paziņojumus, lai saņemtu atjauninājumus par tiešsaistes krājumu papildināšanu un piekļuvi veikalam.

Mēs sazinājāmies ar Build-A-Bear, lai uzzinātu, cik daudz dzīvnieku izbāzni būs kolekcijā un vai tie ierobežos to priekšmetu skaitu, kurus klienti var iegādāties. Mēs atjaunināsim šo stāstu, ja uzņēmums sniegs sīkāku informāciju. attālums Atbrīvo haosu No Dzīvnieku šķērsošana: jauni apvāršņiSanrio Amiibo kartes, Mēs gatavojamies līdzīgiem līmeņiem Mazumtirdzniecības traucējumiBet esiet optimistiski uz labo pusi.

READ  Apkalpes locekļa nāve filmā The Conners

Alexis Wells

"Televīzijas speciālists. Lepna kafijas duncis. Tieksme uz apātijas lēkmēm. Interneta eksperts. Ceļojumu nindzja." <pre id="tw-target-text" class="tw-data-text tw-text-large XcVN5d tw-ta" data-placeholder="Translation"></pre>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Back to top